SOMA Breath: IK BEN dankbaar

Iedereen heeft wel iets om dankbaar voor te zijn. Het kan iets groots zijn, waar je met warme genegenheid aan denkt bij het horen van dit woord, of misschien is het iets kleins, een flikkerende vlam van vreugde te midden van alledaagse momenten. Het oproepen van het gevoel van dankbaarheid creëert een sterke energetische golf, die ervoor zorgt dat er meer goeds naar je terugkomt! In deze sessie, gegeven door Evelyn Kallansee, gebruiken we de adem als ondersteuning. De heerlijke muziek van SOMA Breath draagt je mee in het ademritme en brengt je dieper in meditatie. Door de prachtige prayers brengen we de energie van dankbaarheid met woorden in het veld. Dit helpt op te ruimen wat er misschien blokkeert en te versterken wat er al aanwezig is. Laat deze sessie een ruimte zijn waarin dankbaarheid zich kan manifesteren en vermenigvuldigen, waarin we ons openstellen voor de overvloed van het leven en ons laten leiden door de stroom van liefde en waardering. Neem deel aan deze sessie en ervaar zelf de kracht van dankbaarheid!
Host Evelyn
Datum 03 april 2024
Thema Geluk & Harmonie
· 3 april 2024

Op 3 april werd de I AM Affirmatie sessie voor Geluk & Harmonie gegeven door Evelyn. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum opname: 3 april 2024
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches