IK BEN een geldmagneet

Je kunt wel zeggen ‘IK BEN een geldmagneet’, maar als je ondertussen van alles vindt van geld – bewust of onbewust – kan geld niet naar je toekomen. We kunnen er van alles op geplakt hebben: Geld is slecht, Geld maakt niet gelukkig, of Geld is niet spiritueel. Je hoeft je niet eens bewust te zijn van de programmering die op de achtergrond actief is.

Host Marjolijn
Datum 08 februari 2023
Thema Overvloed
· 8 februari 2023

Op 8 februari werd de I AM Affirmatie sessie voor Overvloed gegeven door Marjolijn. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum opname: 8 februari 2023
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar.

Wil je meedoen met deze affirmatiesessie? Rond de betaling af en ontvang direct toegang tot deze affirmatiesessie.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches