Neem je rechtmatige plek in

Je mag ervaren dat je niet hard hoeft te werken om toegang te krijgen tot alles wat jij nodig hebt. Je mag jouw focus brengen naar de oneindige Vlam in het Hart. Hier kun je de Eenheid met het Goddelijk Zelf ervaren. In deze I AM Affirmatiesessie mag je je overgeven aan de Aanwezigheid, die JE BENT, in het NU. Haal je aandacht uit het verleden en de toekomst en plaats jezelf in de Vlam in het Hart. Waar je mag ervaren dat je Heelheid bent, nu al. En waar je jezelf kunt bevrijden van oude, niet helpende patronen, gedachten en emoties, die je vastzetten in het verleden. Wees bereid om je gehechtheid op dingen, situaties, verhalen, plaatsen, mensen, relaties en uitkomst, los te laten. Geef je over aan de liefdevolle Aanwezigheid, die JE BENT. Daar ligt de oplossing. Daar wil je zijn.
Host Marjolijn
Datum 7 december 2022
Thema Innerlijke kracht
· 20 oktober 2022

Op 7 december wordt de I AM Affirmatie sessie voor Innerlijke kracht gegeven door Marjolijn. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum: 7 december 2022
Tijd: van 19.30 tot 21.00
Waar: De online omgeving via community.iamacademy.nl
De opname blijft 1 jaar voor je beschikbaar in dezelfde online omgeving.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches