Staan in zelfvertrouwen

Wil jij ook heel goed kunnen voelen wat voor jou klopt, én wat niet? We gaan in deze I AM Affirmatiesessie aan de slag met het bevestigen van je innerlijke kracht, in het bijzonder je zelfvertrouwen. En alles wat daar niet bij hoort, mag liefdevol het veld ruimen! Deze sessie sluit aan op de energie die is neergezet in de sessie van 7 december. Het is zeker een aanrader om deze daarom ook te doen. Wanneer je alleen op het onderwerp zelfvertrouwen wil werken, dan kun je deze sessie ook los doen.
Host Joyce
Datum 21 december 2022
Thema Innerlijke kracht
· 15 november 2022

Op 21 december wordt de I AM Affirmatie sessie voor Innerlijke kracht gegeven door Joyce. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum: 21 december 2022
Tijd: van 19.30 tot 21.00
Waar: De online omgeving via community.iamacademy.nl
De opname blijft 1 jaar voor je beschikbaar in dezelfde online omgeving.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches