Mijn Affirmatiesessies

Aankomende live affirmatiesessies

Hieronder vind je aankomende live meditaties, gesorteerd op datum.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Désirée

23 oktober 2024

Liefde & Relaties

Verdriet en teleurstelling loslaten

In deze affirmatiesessie mag je verdriet, teleurstellingen en pijn loslaten die je, bewust of onbewust, nog met je meedraagt. Het kan gaan om een verbroken relatie, verwachtingen die niet zijn uitgekomen, of om oude wonden die je nog steeds tegenhouden. Deze sessie helpt je om die pijn echt los te laten en je hart weer open te stellen voor meer Licht en Liefde. Tijdens de sessie mag je toelaten dat er altijd al een overvloed aan Liefde en al het goede voor je klaarstaat, zelfs als het eerder niet zichtbaar was of je het moeilijk vond om het toe te laten. De affirmaties helpen je bewust ruimte te maken voor datgene wat écht bij je past: liefdevolle relaties, innerlijke rust en een leven vol overvloed en harmonie. De verandering begint met het erkennen dat verdriet en teleurstelling niet langer vastgehouden hoeven te worden – het is tijd om ze los te laten en te kiezen voor het beste dat het leven te bieden heeft. Doe mee met deze helende sessie en ervaar zelf de kracht van loslaten, zodat je hart vrij is om de Liefde en het Licht te ontvangen die altijd voor jou klaarstaan.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Mariske

30 oktober 2024

Geluk & Harmonie

Alles is Liefde

Zoals Bløf het al zo mooi verwoordde: ‘Alles is liefde’. En dat klopt. Liefde is geen abstract idee, geen vaag concept dat buiten onszelf ligt. Het is een kracht. Het is het Licht van ons leven. Het is wie we werkelijk zijn. Toch kunnen we soms een gebrek aan liefde ervaren, in onszelf of in de wereld om ons heen. We ervaren wellicht situaties waarin hardheid, angst of pijn de boventoon lijken te voeren, waardoor we afgescheidenheid kunnen ervaren en het gevoel krijgen dat liefde ver te zoeken is. Maar de waarheid is dat Liefde onze ware essentie is. Het zit ín ons en het is de kracht die ons draagt, verbindt en heelt. In deze I AM-affirmatiesessie mogen we ons dit weer herinneren en onszelf bekrachtigen in de Liefde van wie we zijn.

Meer info

Wil jij heel veel MEER voor heel veel minder? Kies dan voor het I AM Affirmatie abonnement en krijg toegang tot alle (live) sessies.


Affirmatiesessies terugkijken

Nadat een live affirmatiesessie heeft plaats gevonden krijg je de mogelijkheid om deze terug te kijken.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Evelyn

16 oktober 2024

Innerlijke kracht

Soma Breath – Adem en opruimen in het lichaam en energieveld

In deze affirmatiesessie gaan we via de ademhaling op prachtige muziek het Licht dieper in onze cellen brengen. Onder leiding van SOMA Breath-coach Evelyn ruimen we negatieve energieën op die vastzitten in het lichaam. We bewegen vervolgens naar ons energieveld om hetzelfde in het aura te doen. Door de helende woorden en het ademen in ritme kun je op een dieper niveau de Goddelijke Levensenergie het werk laten doen. Wat is SOMA Breath? SOMA breathwork is een unieke combinatie van wetenschappelijk bewezen ademhalingstechnieken, begeleid door heerlijke muziek, met frequenties die op je hersengolven inwerken. De muziek is speciaal gecomponeerd op de verschillende ritmes waarin we ademen. Dit zorgt voor een opmerkelijk proces dat je naar je hoogste bewustzijnsstaat brengt. Lees eerst de SOMA-disclaimer voordat je begint met de SOMA-oefeningen. Klik hier voor de disclaimer.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

9 oktober 2024

Overvloed

De sleutel naar jouw overvloed

In principe is er oneindige overvloed op het niveau van onze essentie. Wat we in de buitenwereld echter tegenkomen, is een beperkte voorraad. Op het moment dat je denkt dat die buitenwereld werkelijk is, ga je mee in die veronderstelling en krijg je die bevestigd. Het is zeker ook ‘waar’ dat die buitenwereld tekorten laat zien. Die tekorten zijn echter een expressie van ons eigen menselijke denken in tekorten. In deze sessie veranderen we deze veronderstelling en richten we ons allereerst op de Presence uit dankbaarheid voor al het constructieve in het leven. We erkennen dat al wat constructief is, uit de Bron, de Presence, komt. Vervolgens stellen we ons voor dat alles wat wij uitgeven (in geld) of schenken (in energie) tienvoudig (of zoveel meer als jij kunt aanvaarden) wordt teruggegeven door de Hand van de Presence. Ga dan nog maar eens een rekening betalen! Elke rekening betaalt zich dus altijd tienvoudig terug wanneer je deze houding aanneemt. Een mooie sessie voor iedereen die voor eens en voor altijd wil afrekenen met het denken in tekorten. Deze sessie stopt echter niet na een uur. Van jou wordt gevraagd om elke keer wanneer je iets gaat betalen, de oefening opnieuw te doen, zodat je een nieuwe gewoonte aanleert. En deze gewoonte zich ‘terugbetaalt’ in een overvloedig leven! En o ja, Marjolijn zou Marjolijn niet zijn als je de Violette Vlam in deze sessie niet ook nog even tegenkomt.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

02 oktober 2024

Geluk & Harmonie

Breng Goddelijke kwaliteiten in je leven

Liefde is de grootste kracht. Richt voortdurend je aandacht op je I AM Presence en stuur deze Presence jouw Liefde. Doe dit gedurende de dag en zeker aan het begin van de dag. Beveel de Presence om de leiding te nemen in alles! De Presence belichaamt Liefde, mededogen, vreugde, vrijheid, overvloed en vriendelijkheid – slechts enkele van haar Goddelijke aspecten. Wanneer je de Presence de leiding geeft, breng je deze Goddelijke kwaliteiten in de wereld om je heen. Het effect hiervan is altijd meer van dat Goede. Hoe heerlijk is dat?! Creëer een leven vol Liefde en positieve energie door de kracht van je I AM Presence.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Evelyn

25 september 2024

Geluk & Harmonie

SOMA Breath – Een bad van Harmonie

In deze ademhalingssessie staat Innerlijke Vrijheid met Prayer 67 centraal. Tijdens je dagelijkse dosis Soma Breath maken we mooie stappen met ademhaling in ritme op heerlijke muziek. Het verlangen om vrij te zijn van menselijke drama’s en vervormingen is vaak sterk, en deze sessie kun je herhaaldelijk doen om die vrijheid op een dieper niveau te versterken. Door de combinatie van I AM prayers en ademhaling, door het horen van de woorden en het zachte gefluister, de frequenties in de muziek, en Evelyn’s zang, worden onderbewuste patronen opgelost. Kortom: een bad van Harmonie!

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

18 september 2024

Geluk & Harmonie

DNA heling

Wees je ervan bewust dat jouw focus en dus waar je je mee identificeert, jouw frequentie bepalen en de blauwdruk vormen voor de toekomst van jou en je kinderen. Wanneer jij als ouder in harmonie bent met jezelf, door de Waarheid te erkennen van wie JE BENT, draag je bij aan de gezondheid en het welzijn van je kinderen, zowel mentaal, emotioneel als spiritueel. In deze affirmatiesessie, gegeven door Joyce Chamaoun, keren we terug naar onze oorspronkelijke blauwdruk en brengen we ons DNA terug naar de staat van puurheid en Goddelijke Liefde. We richten ons op het herstellen van de relatie met onszelf door te erkennen dat we Liefde zijn, zodat we deze kracht uitstralen naar onze kinderen en de wereld om ons heen. Door in lijn te zijn met onze Ware essentie, ondersteunen we onze kinderen om vanuit hun eigen oorspronkelijke blauwdruk op te groeien in kracht, gezondheid en overvloed. Sta stevig in de waarheid van wie JE BENT en laat deze frequentie de bron zijn van heling, zowel voor jezelf, je voorouderlijke lijn, als voor de generaties die volgen! Samen brengen we het DNA terug naar zijn oorspronkelijke staat en creëren we een nieuw pad van Licht en Liefde.

Meer info

€9,95

Host

Datum

Thema

Désirée

11 september 2024

Geluk & Harmonie

Creëer je eigen realiteit

Creëer je eigen realiteit – Breng de hemel op aarde Elke negatieve gedachte, irritatie of teleurstelling heeft, bij de gratie van je aandacht, kracht. Door er herhaaldelijk aandacht aan te geven, zal het zich uiteindelijk manifesteren. Zelfs de kleinste irritatie kan grote conflicten veroorzaken. Maar onze essentie is Liefde, en deze Liefde kan zich eindeloos uitbreiden.   Wanneer je in harmonie bent, zullen jouw innerlijke krachten elke onzuiverheid kunnen transformeren, zelfs op fysiek niveau. Door bewust te kiezen destructiviteit niet langer te voeden met jouw aandacht en ruimte te geven aan Liefde, kunnen we een nieuwe realiteit creëren. We hebben de mogelijkheid om de hemel op aarde te brengen door onze aandacht terug te brengen naar de essentie van wie JE BENT.   Doe mee met deze affirmatiesessie, gegeven door Désirée, en laat de Liefde je leiden. Ga gedragen door deze kracht bewust jouw eigen werkelijkheid vormgeven.

Meer info