Mijn Affirmatiesessies

Aankomende live affirmatiesessies

Hieronder vind je aankomende live meditaties, gesorteerd op datum.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Mariske

17 juli 2024

Innerlijke kracht

IK BEN de IK BEN

Deze sessie bouwt verder op de sessie van 10 juli (maar kan ook los hiervan worden gedaan). JE BENT Volmaakt, Compleet en Heel. Het is het uitgangspunt van onze trainingen. Dat kan ook niet anders, want dit is de Waarheid van Zijn. Wellicht zie je in jouw leven het tegenovergestelde hiervan, waardoor je dit niet meer kunt voelen of ervaren. Dit komt doordat je – bewust of onbewust, wetend of niet wetend – bent gaan geloven dat je afgescheiden bent van de bron. In deze sessie, onder leiding van trainer en I AM-coach Mariske Hekkenberg, gaan we woorden uitspreken die de illusie van afgescheidenheid van de bron van wie we werkelijk zijn oplossen. We gaan bekrachtigen dat wij één zijn met de Liefde, de waarheid, de heelheid en de kracht van ons ware zelf: IK BEN de IK BEN.

Meer info

Wil jij heel veel MEER voor heel veel minder? Kies dan voor het I AM Affirmatie abonnement en krijg toegang tot alle sessies. Nu voor slechts € 9,95 per maand.


Affirmatiesessies terugkijken

Nadat een live affirmatiesessie heeft plaats gevonden krijg je de mogelijkheid om deze terug te kijken.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

10 juli 2024

Innerlijke kracht

Van Vergetelheid naar Herinnering: Ontdek je Ware Zelf

Blijf je vastzitten in niet-helpende patronen die zichzelf blijven herhalen, waardoor je jezelf niet volledig kunt voelen? Heb je het gevoel dat er een barrière is die je ware essentie verhult? Het is tijd om die mentale en emotionele lagen los te laten en je Ware Zelf weer te ontdekken. Een leven dat wordt gekenmerkt door ‘vergeten’ en het niet kunnen voelen van wie je bent, kan niet worden verrijkt zonder te herinneren. De sleutel ligt in de diepere lagen van bewustzijn, waar je Ware Zelf zich bevindt. Doorbreek de barrière die je tegenhoudt om je volledige potentieel en liefde te ervaren. Tijdens deze sessie krijg je de kans om de sluier van vergetelheid, een barrière om ons hart die we er zelf hebben geplaatst, op te heffen en je te richten op de bron van je ware essentie. We nodigen je uit voor de affirmatiesessie “Van Vergetelheid naar Herinnering”, geleid door trainer Joyce Chamaoun. Herinner wie je werkelijk bent: Laat deze sessie je begeleiden naar een diepere zelfkennis en innerlijke wijsheid. Ontdek wat er gebeurt wanneer je de sluier van vergetelheid opheft en de liefde in jou laat stromen.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Mariske

3 juli 2024

Overvloed

Het loslaten van negatieve overtuigingen en emoties

Onze overtuigingen, gewoonten en emoties zijn bepalend voor wat we gespiegeld krijgen in ons leven. Als je positieve, zachte, stabiele, vrolijke, vredige, rustige, tevreden, serene, liefdevolle gedachten en gevoelens uitstuurt, dan trek je positieve ervaringen naar je toe. Als je echter geleid wordt door negatieve, boze, chaotische, onrustige, geïrriteerde, toxische gedachten en emoties, dan zal je dat terugzien in je leven, in de vorm van moeilijke en negatieve situaties. In deze sessie, onder leiding van trainer en I AM coach Mariske Hekkenberg, gaan we negatieve gedachten en emoties loslaten en vervangen door positieve, bekrachtigende gedachten. We herprogrammeren de mind en dragen de leiding over aan ons Ware Zelf, zodat we overvloed kunnen ervaren op alle vlakken in ons leven: Liefde, Gezondheid, Geluk, Vrede en Harmonie.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Désirée

26 juni 2024

Innerlijke kracht

EFT – Psychische koorden doorknippen en een Goddelijk pantser neerzetten

We zijn met elkaar verbonden in dit energetische veld waar we allemaal deel van uitmaken. We maken met elkaar – onbewust – energetische verbindingen, als een koord dat van jou naar de ander gaat en andersom. Dit noemen we psychische koorden. Via die verbindingen nemen we elkaars (vervormde) energie over. Aan het einde van de dag kun je je daardoor helemaal uitgeput voelen. We maken deze verbindingen ook met onze dierbaren en geven zo – onbedoeld – vervormde energie aan elkaar door. Er zijn ook zuivere verbindingen, dit zijn de onvoorwaardelijke liefdeskoorden. Die zijn niet te beïnvloeden en kun je niet kwijtraken. De psychische koorden zijn onwenselijk (en ongezond) en het is raadzaam deze dagelijks te verbreken. In deze krachtige sessie gaan we een Goddelijk pantser neerzetten, de ingang voor het toelaten van psychische koorden sluiten en het Goddelijk Zelf in onszelf zichtbaar, voelbaar en tastbaar maken!

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

19 juni 2024

Overvloed

Het toelaten van Heling

Ben je iemand die altijd voor anderen zorgt, maar jezelf vaak vergeet? Of heb je de neiging om altijd alles te willen fixen voor een ander, terwijl je eigen leven een zooitje is? Of heb je last van het ‘reddersyndroom’ en wil je anderen heel graag redden/helpen, wat vaak ten koste gaat van jezelf? Dit zijn allemaal strategieën om jezelf af te stoten van de helende frequentie van wie je werkelijk bent. Op onbewust niveau vind je dat redding, zorg en liefde er mag zijn voor anderen, maar niet voor jezelf. Net zoals je in het vliegtuig eerst het mondkapje bij jezelf opzet en dan pas bij anderen, zo ga je in deze affirmatiesessie, geleid door trainer Joyce Chamaoun, jezelf helpen om die niet-helpende patronen onder ogen te zien en op te lossen. Door de verbinding te herstellen met je Ware Zelf, die Liefde en Heling is. Doe mee en ervaar dat ook jij (juist jij) die helende frequentie van je Ware Zelf mag ontvangen, en zo een baken van licht en heling wordt voor jezelf, voor anderen en voor de wereld.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Lucia

12 juni 2024

Innerlijke Kracht

I AM Movement – Loslaten wat anderen van je vinden

Ben jij veel bezig met de erkenning van anderen? Zoek je constant goedkeuring en liefde van buitenaf? Wordt het tijd om die externe focus los te laten en verbinding te maken met wie je werkelijk bent? Dan nodigen we je uit voor de sessie “Loslaten wat anderen van je vinden”. Wanneer je focus nog te veel naar buiten gericht is, naar anderen, naar erkenning, naar aandacht, naar aardig gevonden willen worden, dan is de connectie met wie jij werkelijk bent niet echt actief. De oplossing ligt in het richten op je innerlijke centrum, waar je Ware Zelf zich bevindt. Tijdens deze sessie keer je jouw aandacht naar binnen om je te verbinden met je ware essentie. Hier vind je rust en vrede, een plek waar externe goedkeuring er niet toe doet en oude, belemmerende patronen kunnen worden doorbroken. Geef jezelf de ruimte om in het centrum van je Ware Zelf te zijn en ontdek wat er gebeurt wanneer je de externe ruis loslaat. Doe mee met deze sessie en laat je leiden naar een diepe verbinding met je Ware Zelf, waar je weet: JIJ BENT goed precies zoals je bent.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Evelyn

05 juni 2024

Innerlijke kracht

SOMA Breath – Het helen van verslaving

Blijf je steeds weer terugvallen in verslavende patronen? Voel je de drang om te grijpen naar alcohol, nicotine, suiker of andere verslavingen? Het is tijd om deze diepgewortelde gewoonten los te laten en je innerlijke vrijheid te ontdekken. We nodigen je uit voor een transformerende SOMA Breath-ademhalingssessie. Verslavingen wortelen diep in je onderbewustzijn. De sleutel tot bevrijding ligt in het bereiken van een diepe staat van ontspanning, waarin helende woorden hun werk kunnen doen. Tijdens deze sessie adem je op het ritme van prachtige muziek, waardoor je toegang krijgt tot diepere lagen van jezelf. Geef jezelf de ruimte om los te laten en te helen. Ervaar de bevrijding wanneer je oude patronen doorbreekt en een nieuwe weg inslaat. Doe mee met deze sessie en ontdek de kracht van ademhaling op je weg naar een leven vrij van verslaving.

Meer info