Mijn Affirmatiesessies

Aankomende live affirmatiesessies

Hieronder vind je aankomende live meditaties, gesorteerd op datum.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

7 december 2022

Innerlijke kracht

Neem je rechtmatige plek in

Je mag ervaren dat je niet hard hoeft te werken om toegang te krijgen tot alles wat jij nodig hebt. Je mag jouw focus brengen naar de oneindige Vlam in het Hart. Hier kun je de Eenheid met het Goddelijk Zelf ervaren. In deze I AM Affirmatiesessie mag je je overgeven aan de Aanwezigheid, die JE BENT, in het NU. Haal je aandacht uit het verleden en de toekomst en plaats jezelf in de Vlam in het Hart. Waar je mag ervaren dat je Heelheid bent, nu al. En waar je jezelf kunt bevrijden van oude, niet helpende patronen, gedachten en emoties, die je vastzetten in het verleden. Wees bereid om je gehechtheid op dingen, situaties, verhalen, plaatsen, mensen, relaties en uitkomst, los te laten. Geef je over aan de liefdevolle Aanwezigheid, die JE BENT. Daar ligt de oplossing. Daar wil je zijn.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

21 december 2022

Innerlijke kracht

Staan in zelfvertrouwen

Wanneer jij focust op wat jij wel wilt, kun je heel goed voelen wat voor jou klopt, én wat niet. We gaan in deze I AM Affirmatiesessie aan de slag met het bevestigen van je innerlijke kracht, in het bijzonder je zelfvertrouwen. En alles wat daar niet bij hoort, mag liefdevol het veld ruimen! Deze sessie sluit aan op de energie die is neergezet in de sessie van 7 december. Het is zeker een aanrader om deze daarom ook te doen. Wanneer je alleen op het onderwerp zelfvertrouwen wil werken, dan kun je deze sessie ook los doen.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

04 januari 2023

Innerlijke kracht

Verlicht je hart

We hebben allemaal wel eens wat extra gewicht op ons hart (gehad). Soms kan er druk op je fysieke hart komen te staan, wanneer je stress ervaart of je je zorgen maakt. In deze I AM Affirmatiesessie roepen we de energie van wie WE ZIJN op om ons hart te verlichten. Een algehele reset, zeg maar, zodat je het nieuwe jaar in gaat met een lichter en bevrijd gevoel.

Meer info


Affirmatiesessies terugkijken

Nadat een live affirmatiesessie heeft plaats gevonden krijg je de mogelijkheid om deze terug te kijken.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

14 september 2022

Geluk & Harmonie

Leef jouw Ware Potentie

Stel jij jezelf vragen over wat je moet doen in je leven of in je werk? Voel je dat je meer kunt dan wat je tot nu toe hebt laten zien? Leef jij jouw Ware Potentie? Jouw Ware Potentie zit al ín jou. Neem de weg naar binnen tijdens deze sessie en voel de Waarheid van wie JE BENT. Want daar zit het antwoord. Wanneer je daarop afgestemd bent, dan zijn er geen twijfels of vraagtekens. Dan is het kristalhelder wat jouw ware doel is in je leven. Dat voel je meer Rust, Harmonie en Vreugd

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

28 september 2022

Innerlijke Kracht

Manifesteer vanuit jouw Ware Zelf

Ken je de Wet van Aantrekkingskracht? Wat je uitstuurt, komt naar je terug. Altijd. Je bewandelt het spirituele pad mogelijk al langer en je doet alles ‘goed’. Je ziet de resultaten alleen nog niet terug in je leven. Je vraagt je af waarom het niet werkt. In deze I AM Affirmatiesessie mag je ervaren hoe het is om geleid te worden door jouw Hogere Zelf, en vertrouwen te hebben in jouw Innerlijke Kracht. Zolang je jouw focus standvastig houdt op wie JE werkelijk BENT, dan ben je in flow. Dan mag je de uitkomst loslaten, en komt al het Goede, het Schone en het Ware als vanzelf naar je toe.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

05 oktober 2022

Liefde & Relaties

Heel de relatie met je ouders en/of kind

Los onbegrip, irritatie of negativiteit op in jouw relatie met je ouders of je kinderen. Je voelt dat het anders kan, dan hoe het nu gaat. Is er onderling (veel) ruzie of zie je elkaar niet meer? Het is nu tijd om de disharmonie op te lossen. In deze sessie ga je je richten op het helen van de energie die ooit vervormd is uitgestuurd. De programmeringen die op de achtergrond actief zijn bij jou, mag je los gaan laten. Op deze manier kun je jouw relatie met jouw dierbaren verdiepen, waardoor de Liefde de ruimte krijgt.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

19 oktober 2022

Overvloed

Ware rijkdom zit in je

Voel jij je rijk? Of ervaar je tekorten in je leven? Overvloed, Liefde, Geluk en Gezondheid zijn jouw geboorterecht. Werkelijke overvloed zit ín jou. Het is inherent aan wie JE BENT. In deze I AM Affirmatiesessie ga jij vanuit focus op jouw Ware Zelf ruimte creëren. Door je af te stemmen op jouw Hoger Zelf maak je ruimte voor al het Goede om naar je toe te komen. Dan voel je dat het niet gaat om bezittingen. Dan kan de Liefde in jou haar rechtmatige plek innemen en leef je vanuit de Waarheid van wie JE BENT. Ontdek het rijkdom dat in jou zit. Stel je open voor het wonder dat mag gaan gebeuren, in Goddelijke orde en timing.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

09 november 2022

Gezondheid

Leiding over jouw lichaam

Het lichaam laat misschien een verstoring zien in de vorm van pijn, ongemak of ziekte. Dit is een teken dat jouw Volmaakte Levensenergie niet vrij kan stromen. Door ervoor te kiezen om de identificatie met het lichaam los te laten, kun je de Liefdevolle energie van wie JE werkelijk BENT toelaten. Je bent het lichaam niet. JE BENT het Goddelijk Zelf, die Gezondheid, Liefde, Vrede en Vreugde is. In deze I AM Affirmatiesessie mag je het lichaam onder het beheer van jouw Goddelijk Zelf brengen. Door te focussen op de Liefde die in jou zit, komt deze energie vrij om waar nodig Heling te brengen. Hiermee richt je je niet langer op verslavingen, pijn, tekorten of oordelen, maar op de Volmaakte gezondheid in jou.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

30 november 2022

Liefde & Relaties

In de Liefde staan van wie JE BENT

Binnen elke relatie, dus ook in de liefde, mag je zijn wie JE BENT. Je hoeft jezelf niet langer te verbergen achter een masker of een rol. De Liefde in jou mag gaan staan en haar rechtmatige plek innemen. Liefde is niet grenzeloos en je hoeft niet altijd neutraal te zijn of je te schikken naar anderen. Ervaar in deze I AM Affirmatiesessie de onvoorwaardelijke Liefde van het Goddelijk Zelf. Laat deze Liefde je hart vullen. Het is wie JE werkelijk BENT. Voel je veilig om jezelf te zijn. Voel je geroepen om verliefd te worden op jezelf en op het leven. En om deze Volmaakte, oneindige, pure Liefde uit te drukken. Jouw Goddelijk Zelf is jouw Ware partner en metgezel. Neem jezelf liefdevol bij de hand en laat je leiden door de Wijsheid, die IN jou zit. Heb uitzinnig en oneindig Lief. De wereld heeft het nodig.

Meer info


Mijn Affirmatiesessies

Hieronder vind je meditaties en live sessies waar je toegang tot hebt.