Mijn Affirmatiesessies

Aankomende live affirmatiesessies

Hieronder vind je aankomende live meditaties, gesorteerd op datum.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

27 september 2023

Overvloed

Waarom de dood een illusie is

Energie gaat nooit verloren. Wanneer het lichaam ophoudt te bestaan, houdt jouw bewustzijn niet op te bestaan.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

11 oktober 2023

Overvloed

Focus op éénheid

Daar waar we nog geloven dat we er nog alleen voor staan en we vaker dan we willen disharmonie tegenkomen. Het leven koppelen aan gedoe, spijt, pijn, schuld, schaamte, of boetedoening. Of overtuigingen hebben die zeggen dat je er altijd alleen voor staat, dat geluk niet voor jou is weggelegd, dat je niet mag genieten, enzovoort, komt allemaal voort uit het geloven in dualiteit. In het geloven dat er goed en slecht bestaat. In het geloven dat je gestraft kunt worden. We zijn gaan geloven dat we tegenstrijdigheden nodig hebben om te ervaren wie we echt zijn. Dat we eerst door de donkerte moeten gaan om het licht te ervaren. Allemaal geen expressie van Waarheid maar van concepten van het ego. Je bent namelijk al heel en compleet, er mist niets aan je. Je bent het Licht, nu al. En in het Licht bestaat er geen duisternis. In deze affirmatiesessie lossen we die overtuigingen en programmeringen op die te maken hebben met dualiteit die nu losgelaten kunnen en mogen worden. En mogen we ons bewegen naar de waarheid van wie we zijn. En realiseren dat we één zijn. Afkomstig van de Bron, waar Liefde de boventoon voert. We zijn één met de Liefde die alles is. Die een werkelijke Kracht is en die Liefde heeft geen tegenstrijdigheden nodig om zichzelf te voelen. Doe mee en ervaar de eenheid die Liefde is.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

25 oktober 2023

Geluk & Harmonie

Het centrum van Zijn 

Bestempel jij jezelf als hoog sensitief? Of heb je last van overprikkeling en word je al moe als je een rondje IKEA hebt gedaan? Dan kan het zijn dat je je centrum van bewustzijn, je gevoel sprieten, vaak ergens buiten jezelf plaatst en te veel met je focus (onbewust) in de omgeving of bij anderen zit. Daardoor laat je energieën van anderen toe, die helemaal niets met jou te maken hebben, door energetisch te zeggen: ‘Kom maar, ik neem het wel over.’ In werkelijkheid hoort je bewustzijn in de Vlam in je Hart te zijn. Daar ben je veilig voor allerlei prikkels van de buitenwereld, en maakt het niet uit wat er gebeurt. Het ontdekken en koesteren van deze innerlijke kracht in jou vormt de sleutel tot een gezond en evenwichtig leven. Door dit te oefenen en vaker te bekrachtigen in jezelf en je focus te trainen om daar te zijn, ervaar je meer rust, harmonie en ook meer begrip en compassie voor jezelf. In deze sessie zullen we gezamenlijk de kracht van affirmaties gebruiken om je te helpen bij het herontdekken en verankeren van je bewustzijnscentrum in de Vlam van je Hart. En creëren we een gezonde balans tussen je Body, Mind en Spirit

Meer info


Affirmatiesessies terugkijken

Nadat een live affirmatiesessie heeft plaats gevonden krijg je de mogelijkheid om deze terug te kijken.

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

13 september 2023

Innerlijke kracht

Gaan staan in je grootsheid  

Werkelijk succes betekent het overtreffen van alle verwachtingen, het gaan staan voor je Innerlijke Waarheid en het overwinnen van interne obstakels die je weg naar geluk blokkeren. In deze affirmatiesessie draait alles om het helen van slachtofferschap en het herontdekken van je innerlijke kracht. We gaan die interne obstakels aanpakken die je hebben doen geloven dat je kleiner bent dan je in werkelijkheid bent. Die stemmen die je hebben doen twijfelen aan je eigen waarde en betekenis. Het is tijd om te stoppen met jezelf klein te houden en een krachtig besluit te nemen om voor jezelf te kiezen. Zodat je je Ware Kracht kunt ontdekken en kunt ervaren welke potentie er in jou huist. En vanuit deze hernieuwde kracht, kun je vastberaden stappen voorwaarts zetten met een onwrikbare focus op wie JE werkelijk BENT. Dit brengt automatisch meer geluk, harmonie en vreugde in je leven.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

23 augustus 2023

Overvloed

De Violette Vlam meditatie

In ons huist een werkelijke Kracht: de Violette Vlam. Deze paarse vlam kan alle disharmonie en onwaarheden in jouw denken, voelen en handelen verteren. Oplossen. Dit is geen fabeltje maar een werkelijk deel van je Hogere Bewustzijn. Het enige wat je te doen hebt, is jezelf hierop af te stemmen en het op te roepen. Daarna kan je het ‘aan het werk’ zetten om datgene op te ruimen wat jou blokkeert. En dat is precies wat we gaan doen in deze meditatie. We roepen de Violette Vlam in onszelf op die we vervolgens alle blokkades laten opruimen die overvloed blokkeren. Want overvloed is je geboorterecht. Jouw Ware Zelf ís dat. Je hebt jezelf echter geïdentificeerd met het ‘ik’ in je hoofd en dat heeft allerlei ideeën over overvloed. Als je bijvoorbeeld bent opgegroeid in een gezin waar iedere cent moest worden omgedraaid, dan kan het zijn dat je er zelf ook mee worstelt. Als je afwijzing hebt ervaren in je leven, dan kan ook Liefde een schaars goed lijken. De Waarheid van Zijn is echter overvloed. Schaarste bestaat niet in de essentie van wie JE BENT. Hoog tijd dus om jezelf daarin te leren bekrachtigen. Om jezelf in de Waarheid te bekrachtigen en om de Kracht die in jou huist ten volle te benutten. Laat de Violette Vlam je beste vriend worden en merk hoe snel en gemakkelijk je verstoringen in jouw levensstroom kan oplossen. Zo kan de rijkdom van wie JE BENT zichzelf weer uitdrukken in je leven!

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

09 augustus 2023

Gezondheid

Het loslaten van belemmerende overtuigingen uit de voorouderlijn

Zonder dat we het weten, wordt onze perceptie gekleurd door onze voorouderlijke lijnen. In de baarmoeder krijg je als kind al informatie mee, zowel vanuit de vaderlijke als de moederlijke lijn. Dit kan zich fysiek vertalen in ‘erfelijke’ ziektes. Het kan zich ook emotioneel vertalen, waardoor je gedrag kunt vertonen dat hierdoor beïnvloed wordt. Of het kan zijn dat er onderbewuste overtuigingen zijn doorgegeven. Deze overtuigingen vind je mogelijk heel normaal, omdat ‘je hele familie dat vindt’, en daardoor kun je ze zelfs niet herkennen. Je Ware Zelf is echter vrij van dergelijke invloeden. Je Ware Zelf is ‘volmaakt, compleet en heel’ en kent geen beperkende overtuigingen of ziektes. Het is juist de identificatie met wat hierboven beschreven staat, waardoor vervormingen in je leven kunnen ontstaan. Door Helende woorden uit te spreken in afstemming op je Ware Zelf breng je energie naar datgene wat je uitspreekt. Op die manier kun je heel gericht je energie oproepen om jezelf te bevrijden van dergelijke voorouderlijke invloeden. Zo ervaar je meer vrijheid, compassie en Liefde voor het Leven.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Lucia

26 juli 2023

Innerlijke Kracht

Dit IS zo 

Deze sessie gaat over het houden van je focus en over momentum opbouwen in de gevoelswereld. Als je een doel hebt, hoe houd je dan je focus?  Hoe houd je je focus op de Presence, die JE BENT? Bouw het momentum van ‘dit is zo’ op in je gevoel en blijf erbij. Laat tegelijkertijd je gehechtheid op de uitkomst los. Blijf standvastig en ga niet mee met de bewegingen in de buitenwereld. Zelfs als je in gesprek bent met iemand, kan je in je gevoel onwankelbaar blijven. En 100% in het gevoel blijven van wie JE BENT. 

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

12 juli 2023

Gezondheid

Bevrijd je etherische lichaam

Tijdens deze I AM Affirmatiesessie gaan we het etherische lichaam zuiveren. Het etherische lichaam vormt de basis waarop het fysieke lichaam is geconstrueerd. Waar het fysieke lichaam ‘grofstoffelijk’ is, is het etherische lichaam ‘fijnstoffelijk’. Het etherische lichaam fungeert als een soort ‘mal’ waarin onze Levensenergie vorm krijgt. Omdat we ons hebben geïdentificeerd met aspecten die niets te maken hebben met wie WE werkelijk ZIJN, hebben de vervormingen zichzelf ‘vastgezet’ in het etherische lichaam. We brengen in deze affirmatiesessie het etherische lichaam weer onder het beheer van het Goddelijk Zelf. Het fysieke lichaam wordt hierin opgenomen en vormt zo een uitdrukking van het Goddelijke. In deze sessie mogen we met Liefde hiernaartoe bewegen, vrij van verwachtingen en vrij van gehechtheid op uitkomst. Gun jezelf de tijd om het lichaam weer onder het beheer te brengen van het Goddelijke. Het is daarom aan te raden deze meditatie te herhalen.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

28 juni 2023

Liefde & Relaties

Bevrijd jezelf uit het verleden en omarm liefdevolle relaties

Lijkt het je heerlijk om liefdevolle relaties te hebben, waarin je elkaar bekrachtigt? Waarin je je geborgen en veilig voelt en waarin ruimte is voor positieve groei? Dan is het nodig dat het verleden vergeven en losgelaten wordt. En daarbij is het nodig dat je 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw aandeel in de disharmonie. Sta je open om te leren wat vergeving werkelijk inhoudt en alles wat je daarover geleerd hebt los te laten? In deze sessie gaan we de energie van Vergeving oproepen en door ons heen laten stromen. Zo lost alles wat je op dit moment los kunt laten op in Goddelijke Liefde. En dat merk je. Dat kan best gepaard gaan met een traan of ongemak. Maar als je hier doorheen gaat, ontstaat er een ruimte die je opnieuw mag gaan vullen. Zo worden relaties die je hebt of hebt gehad bevrijd. En kan de Liefde die overal in verscholen ligt weer tevoorschijn komen. Doe mee met deze sessie vol liefdevolle mededogen naar jezelf en de ander.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Lucia

14 juni 2023

Overvloed

Geloof in jezelf en omarm overvloed

Deze I AM Affirmatiesessie richt zich op het diepe vertrouwen in je eigen wezen en het omarmen van de onuitputtelijke liefde die in jou schuilt. Stel jezelf voor als iemand die zonder enige aarzeling, verlegenheid of angst elk moment ingaat en sta stevig in het heden. Visualiseer jezelf als een stralend wezen, doordrenkt van geluk en vreugde, omdat dat is wie je werkelijk bent. Omarm het gevoel van vrijheid dat voortkomt uit het geloven in jezelf, wetende dat je in staat bent om elke uitdaging aan te gaan die op je pad komt. Voel hoe deze positieve energie door je heen stroomt en zich verspreidt naar de mensen en situaties om je heen. Overvloed is wie je werkelijk bent. Los blokkades op die je beperken en de natuurlijke flow van wie je bent belemmeren.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

31 mei 2023

Overvloed

Violette Vlam meditatie

In ons huist een werkelijke Kracht: de Violette Vlam. Deze paarse vlam kan alle disharmonie en onwaarheden in jouw denken, voelen en handelen verteren. Oplossen. Dit is geen fabeltje maar een werkelijk deel van je Hogere Bewustzijn. Het enige wat je te doen hebt, is jezelf hierop af te stemmen en het op te roepen. Daarna kan je het ‘aan het werk’ zetten om datgene op te ruimen wat jou blokkeert. En dat is precies wat we gaan doen in deze meditatie. We roepen de Violette Vlam in onszelf op die we vervolgens alle blokkades laten opruimen die overvloed blokkeren. Want overvloed is je geboorterecht. Jouw Ware Zelf ís dat. Je hebt jezelf echter geïdentificeerd met het ‘ik’ in je hoofd en dat heeft allerlei ideeën over overvloed. Als je bijvoorbeeld bent opgegroeid in een gezin waar iedere cent moest worden omgedraaid, dan kan het zijn dat je er zelf ook mee worstelt. Als je afwijzing hebt ervaren in je leven, dan kan ook Liefde een schaars goed lijken. De Waarheid van Zijn is echter overvloed. Schaarste bestaat niet in de essentie van wie JE BENT. Hoog tijd dus om jezelf daarin te leren bekrachtigen. Om jezelf in de Waarheid te bekrachtigen en om de Kracht die in jou huist ten volle te benutten. Laat de Violette Vlam je beste vriend worden en merk hoe snel en gemakkelijk je verstoringen in jouw levensstroom kan oplossen. Zo kan de rijkdom van wie JE BENT zichzelf weer uitdrukken in je leven!

Meer info

€ 9,95
Affirmatie sessie lucia 10 mei gezondheid

Host

Datum

Thema

Lucia

10 mei 2023

Gezondheid

Los pijn en verdriet op en kom terug in Liefde 

Ontdek de kracht van positieve affirmaties en los dat (wat er zich nu mag oplossen) aan boosheid en verdriet op tijdens deze I AM Affirmatiesessie, gegeven door Lucia. Ze begeleidt je door middel van krachtige prayers, die je helpen om jezelf te bevrijden van verstorende emoties en gedachten. Deze sessie is speciaal om je te helpen bij het oplossen van alles wat ten grondslag ligt aan (al dan niet bewuste) boosheid en verdriet. Hierdoor ben je weer in staat om lief te hebben. Zo bouw je positieve relaties op met je lichaam én anderen. De helende woorden van de prayers transformeren je tot in het diepst van je wezen, waardoor je een diep gevoel van vrede en rust kunt ervaren. Of je nu worstelt met lichamelijke verstoringen, persoonlijke kwesties of moeilijke relaties, deze sessie richt jouw aandacht op je Ware Zelf van waaruit je vervolgens helende woorden uitspreekt. Hierdoor los je verstoringen op in de mate waarin je dit accepteert. En zo kun je terugkeren naar jouw natuurlijke staat van Liefde.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

26 april 2023

Innerlijke Kracht

Het helen van slachtofferschap

Heb je het gevoel dat alles jou overkomt? Trek je mensen aan die misbruik van je maken, en heb je het gevoel dat je er niets aan kunt doen? De waarheid is dat jij het heft in handen hebt, omdat alles een expressie is van dat wat je (let op: onbewust) hebt aangenomen als ‘waarheid’. Deze overtuigingen liggen vaak buiten je gezichtsveld, maar kunnen je leven behoorlijk in de war schoppen. Ze hebben namelijk creatiekracht. Je bent ze gaan geloven toen je klein was. Je kunt deze vervormde overtuigingen nu gaan helen. Open je hart voor de Liefde, de Heling en Vergeving van het Ware Zelf en ervaar hoe verlichtend dat is.

Meer info

€ 9,95
ik ben joy affirmatiesessie

Host

Datum

Thema

Joyce

12 april 2023

Innerlijke Kracht

IK BEN JOY

Als je teveel in je hoofd zit, kan je niet meer goed voelen. Je raakt het contact kwijt met je gevoelswereld en je Ware Zelf en hierdoor kan je je eenzaam of verdwaald voelen. Om dit op te vullen, zoek je het wellicht buiten jezelf. Wanneer je je echter bewust richt naar je Ware Zelf, kom je weer in contact met je ware gevoel. Hierdoor kan je voelen dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn gewoon in je zit. Nu al. In deze affirmatie sessie richten we ons op Vreugde. Je hebt niets nodig in de buitenwereld om dat te voelen. In deze sessie vul je jezelf met jouw Innerlijke Vreugde. Laat je dit door je heen stromen als de Kracht die het is. En omdat je terug krijgt wat je geeft, komen er automatisch meer dingen naar je toe die deze Vreugde bevestigen. Een win-win dus. En deze wereld kan zeker wat van die Vreugde gebruiken. Dus schrijf je nu in en doe mee.

Meer info

€ 9,95
Affirmatiesessie - innerlijke kracht - 29 maart

Host

Datum

Thema

Joyce

29 maart 2023

Innerlijke Kracht

De helende kracht van verbinding met je Ware Zelf

We worden gebombardeerd met negativiteit, via de media en de gebeurtenissen in de wereld. Ben je hieraan gewend geraakt en heb je toegestaan dat het je leven beinvloedt? Je kunt ervoor kiezen om je te richten op de helende, liefdevolle energie van ons Ware Zelf. Dit deel van ons ként geen negativiteit. Het is zuiver en puur. We hoeven alleen maar onze aandacht te brengen naar de Vlam in ons Hart. Wanneer je daar een uur verblijft, kan het zomaar zijn dat bepaalde klachten ineens verdwenen zijn.

Meer info

€ 9,95
i am affirmatiesessie dank u i am

Host

Datum

Thema

Marjolijn

15 maart 2023

Geluk & Harmonie

Dank U I AM

Dankbaarheid is een deel van je Ware Zelf. Dankbaarheid werkt als een magneet. Het brengt je nog meer om dankbaar voor te zijn. Dompel jezelf onder in een bad van dankbaarheid voor al het Goede, het Schone en het Ware in je leven. Breng je focus naar wat je wél hebt in je leven. En omdat energie aandacht volgt, krijg je automatisch meer van hetzelfde. Je dankbaar voelen is dus helend. En haalt je uit tekorten! Wat een mooi inzicht. Nu nog voelen….. dat gaan we doen in deze I AM Affirmatiesessie.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

22 februari 2023

Liefde & relaties

IK BEN de Volmaaktheid in deze situatie

Conflicten met anderen, je zorgen maken of ergens niet uitkomen… we kennen het allemaal. Gelukkig kunnen we ons richten tot ons Ware Zelf, die altijd in Liefde verbonden is met de ander. Het Ware Zelf heeft de oplossing voor élk probleem en je hoeft er alleen maar om te vragen. Hierdoor voel je je bevrijd en kun je de ander weer vanuit Liefde zien. We gaan ons gezamenlijk richten tot ons Ware Zelf in deze I AM Affirmatiesessie en daardoor stijgen we uit boven de programmeringen. Verwacht gerust een wonder.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

08 februari 2023

Overvloed

IK BEN een geldmagneet

Je kunt wel zeggen ‘IK BEN een geldmagneet’ maar als je ondertussen van alles vindt van geld – bewust of onbewust – kan geld niet naar je toekomen. We kunnen er van alles op geplakt hebben: Geld is slecht, Geld maakt niet gelukkig, of Geld is niet spiritueel. Je hoeft je niet eens bewust te zijn van de programmering die op de achtergrond actief is.

Meer info

€ 9,95
Joyce affirmatie sessie

Host

Datum

Thema

Joyce

18 januari 2023

Overvloed

Los je tekorten op

We zijn in tekorten gaan denken. En dat zie je terug in je dagelijks leven. Want ‘energie volgt aandacht’. En dan zegt het denken als reactie daarop: ‘Zie je wel, het klopt. Het leven is moeilijk. Alles is duur. Ik heb niet genoeg geld. Ik heb niet genoeg Liefde. Ik kan het niet. Ik ben niet goed genoeg. Het leven is zwaar’. En zo blijf je in een cirkeltje rond hobbelen. Tijd om dat te doorbreken! In deze sessie spreken we woorden uit die de oorzaak van het in tekorten denken oplost. Zodat je de Waarheid weer kan voelen. En de overvloed weer terug kan zien in je leven.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

04 januari 2023

Innerlijke kracht

Verlicht je hart

We hebben allemaal wel eens wat extra gewicht op ons hart (gehad). Soms kan er druk op je fysieke hart komen te staan, wanneer je stress ervaart of je je zorgen maakt. In deze I AM Affirmatiesessie roepen we de energie van wie WE ZIJN op om ons hart te verlichten. Een algehele reset, zeg maar, zodat je het nieuwe jaar in gaat met een lichter en bevrijd gevoel.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Mariske

21 december 2022

Innerlijke kracht

Staan in zelfvertrouwen

Wanneer jij focust op wat jij wel wilt, kun je heel goed voelen wat voor jou klopt, én wat niet. We gaan in deze I AM Affirmatiesessie aan de slag met het bevestigen van je innerlijke kracht, in het bijzonder je zelfvertrouwen. En alles wat daar niet bij hoort, mag liefdevol het veld ruimen! Deze sessie sluit aan op de energie die is neergezet in de sessie van 7 december. Het is zeker een aanrader om deze daarom ook te doen. Wanneer je alleen op het onderwerp zelfvertrouwen wil werken, dan kun je deze sessie ook los doen.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Marjolijn

07 december 2022

Innerlijke kracht

Neem je rechtmatige plek in

Je mag ervaren dat je niet hard hoeft te werken om toegang te krijgen tot alles wat jij nodig hebt. Je mag jouw focus brengen naar de oneindige Vlam in het Hart. Hier kun je de Eenheid met het Goddelijk Zelf ervaren. In deze I AM Affirmatiesessie mag je je overgeven aan de Aanwezigheid, die JE BENT, in het NU. Haal je aandacht uit het verleden en de toekomst en plaats jezelf in de Vlam in het Hart. Waar je mag ervaren dat je Heelheid bent, nu al. En waar je jezelf kunt bevrijden van oude, niet helpende patronen, gedachten en emoties, die je vastzetten in het verleden. Wees bereid om je gehechtheid op dingen, situaties, verhalen, plaatsen, mensen, relaties en uitkomst, los te laten. Geef je over aan de liefdevolle Aanwezigheid, die JE BENT. Daar ligt de oplossing. Daar wil je zijn.

Meer info

€ 9,95

Host

Datum

Thema

Joyce

30 november 2022

Liefde & Relaties

In de Liefde staan van wie JE BENT

Binnen elke relatie, dus ook in de liefde, mag je zijn wie JE BENT. Je hoeft jezelf niet langer te verbergen achter een masker of een rol. De Liefde in jou mag gaan staan en haar rechtmatige plek innemen. Liefde is niet grenzeloos en je hoeft niet altijd neutraal te zijn of je te schikken naar anderen. Ervaar in deze I AM Affirmatiesessie de onvoorwaardelijke Liefde van het Goddelijk Zelf. Laat deze Liefde je hart vullen. Het is wie JE werkelijk BENT. Voel je veilig om jezelf te zijn. Voel je geroepen om verliefd te worden op jezelf en op het leven. En om deze Volmaakte, oneindige, pure Liefde uit te drukken. Jouw Goddelijk Zelf is jouw Ware partner en metgezel. Neem jezelf liefdevol bij de hand en laat je leiden door de Wijsheid, die IN jou zit. Heb uitzinnig en oneindig Lief. De wereld heeft het nodig.

Meer info


Mijn Affirmatiesessies

Hieronder vind je meditaties en live sessies waar je toegang tot hebt.