Bye Bye Winterdip

Zeg maar 'bye bye' tegen die winterdip en geef je immuunsysteem een welverdiende boost. De winter staat voor de deur, en dit is vaak het moment waarop extra aandacht voor onze gezondheid geen overbodige luxe is. In deze Soma Breath/affirmatiesessie combineren we de kunst van bewuste ademhaling met helende affirmaties die gericht zijn op het bevorderen van Volmaakte gezondheid. Het gaat verder dan simpelweg ademhalen; het is een reis naar fysieke, mentale en spirituele welzijn. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze affirmatiesessie, waarin we Soma Breath volledig ervaren. Je zult versteld staan van hoe deze techniek je vitaliteit kan vergroten, stress kan verminderen en je een gevoel van totale ontspanning kan bieden. Wat deze sessie extra bijzonder maakt, is de deskundige begeleiding van onze I AM-coach en gecertificeerde Soma Breath-trainer, Evelyn Kalansee. Met liefde en zorg zal zij je door deze affirmatie/ademsessie leiden, zodat je het maximale uit deze ervaring kunt halen. Doe mee en ervaar hoe we samen van de winter een tijd van vitaliteit, innerlijke groei en stralende gezondheid maken!

Host Evelyn
Datum 22 november 2023
Thema Gezondheid
· 22 november 2023

Op 22 november werd de I AM Affirmatie sessie voor Gezondheid gegeven door Evelyn. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum opname: 22 november 2023
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches