Dank U I AM

Dankbaarheid is een deel van je Ware Zelf. Dankbaarheid werkt als een magneet. Het brengt je nog meer om dankbaar voor te zijn. Dompel jezelf onder in een bad van dankbaarheid voor al het Goede, het Schone en het Ware in je leven. Breng je focus naar wat je wél hebt in je leven. En omdat energie aandacht volgt, krijg je automatisch meer van hetzelfde. Je dankbaar voelen is dus helend. En haalt je uit tekorten! Wat een mooi inzicht. Nu nog voelen….. dat gaan we doen in deze I AM Affirmatiesessie.
Host Marjolijn
Datum 15 maart 2023
Thema Geluk & Harmonie
· 15 maart 2023

Op 15 maart werd de I AM Affirmatie sessie voor Geluk & Harmonie gegeven door Marjolijn. Je dankbaar voelen is helend. En haalt je uit tekorten! Wat een mooi inzicht. Nu nog voelen… dat gaan we doen in deze I AM Affirmatiesessie.

Datum opname: 15 maart 2023
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches