De helende kracht van verbinding met je Ware Zelf

We worden gebombardeerd met negativiteit, via de media en de gebeurtenissen in de wereld. Ben je hieraan gewend geraakt en heb je toegestaan dat het je leven beinvloedt? Je kunt ervoor kiezen om je te richten op de helende, liefdevolle energie van ons Ware Zelf. Dit deel van ons ként geen negativiteit. Het is zuiver en puur. We hoeven alleen maar onze aandacht te brengen naar de Vlam in ons Hart. Wanneer je daar een uur verblijft, kan het zomaar zijn dat bepaalde klachten ineens verdwenen zijn.
Host Joyce
Datum 29 maart 2023
Thema Innerlijke Kracht
· 6 februari 2023

Op 29 maart wordt de I AM Affirmatie sessie voor Innerlijke Kracht gegeven door Joyce. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum: 29 maart 2023
Tijd: van 19.30 tot 21.00
Waar: De online omgeving via community.iamacademy.nl
De opname blijft 1 jaar voor je beschikbaar in dezelfde online omgeving.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches