Geloof in jezelf en omarm overvloed

Deze I AM Affirmatiesessie richt zich op het diepe vertrouwen in je eigen wezen en het omarmen van de onuitputtelijke liefde die in jou schuilt. Stel jezelf voor als iemand die zonder enige aarzeling, verlegenheid of angst elk moment ingaat en sta stevig in het heden. Visualiseer jezelf als een stralend wezen, doordrenkt van geluk en vreugde, omdat dat is wie je werkelijk bent. Omarm het gevoel van vrijheid dat voortkomt uit het geloven in jezelf, wetende dat je in staat bent om elke uitdaging aan te gaan die op je pad komt. Voel hoe deze positieve energie door je heen stroomt en zich verspreidt naar de mensen en situaties om je heen. Overvloed is wie je werkelijk bent. Los blokkades op die je beperken en de natuurlijke flow van wie je bent belemmeren.
Host Lucia
Datum 14 juni 2023
Thema Overvloed
· 15 juni 2023

Op 14 juni werd de I AM Affirmatie sessie voor Overvloed gegeven door Lucia. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Fragment – Violette Vlam meditatie


Opname: 14 juni 2023

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches