IK BEN de Volmaaktheid in deze situatie

Conflicten met anderen, je zorgen maken of ergens niet uitkomen… we kennen het allemaal. Gelukkig kunnen we ons richten tot ons Ware Zelf, die altijd in Liefde verbonden is met de ander. Het Ware Zelf heeft de oplossing voor élk probleem en je hoeft er alleen maar om te vragen. Hierdoor voel je je bevrijd en kun je de ander weer vanuit Liefde zien. We gaan ons gezamenlijk richten tot ons Ware Zelf in deze I AM Affirmatiesessie en daardoor stijgen we uit boven de programmeringen. Verwacht gerust een wonder.
Host Joyce
Datum 22 februari 2023
Thema Liefde & relaties
· 23 januari 2023

Op 22 februari wordt de I AM Affirmatie sessie voor Liefde en Relaties gegeven door Joyce. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum: 22 februari 2023
Tijd: van 19.30 tot 21.00
Waar: De online omgeving via community.iamacademy.nl
De opname blijft 1 jaar voor je beschikbaar in dezelfde online omgeving.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches