IK BEN JOY

Als je teveel in je hoofd zit, kan je niet meer goed voelen. Je raakt het contact kwijt met je gevoelswereld en je Ware Zelf en hierdoor kan je je eenzaam of verdwaald voelen. Om dit op te vullen, zoek je het wellicht buiten jezelf. Wanneer je je echter bewust richt naar je Ware Zelf, kom je weer in contact met je ware gevoel. Hierdoor kan je voelen dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn gewoon in je zit. Nu al. In deze affirmatie sessie richten we ons op Vreugde. Je hebt niets nodig in de buitenwereld om dat te voelen. In deze sessie vul je jezelf met jouw Innerlijke Vreugde. Laat je dit door je heen stromen als de Kracht die het is. En omdat je terug krijgt wat je geeft, komen er automatisch meer dingen naar je toe die deze Vreugde bevestigen. Een win-win dus. En deze wereld kan zeker wat van die Vreugde gebruiken. Dus schrijf je nu in en doe mee.
Host Joyce
Datum 12 april 2023
Thema Innerlijke Kracht
· 9 maart 2023

Op 12 april wordt de I AM Affirmatie sessie voor Innerlijke Kracht gegeven door Joyce. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum: 12 april 2023
Tijd: van 19.30 tot 21.00
Waar: De online omgeving via community.iamacademy.nl
De opname blijft 1 jaar voor je beschikbaar in dezelfde online omgeving.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches