Ik kies Licht

Soms kan het zijn dat je het niet meer ziet zitten. Soms lijkt het alsof je machteloos bent, alsof alles wat je al hebt gedaan nergens toe heeft geleid. Je voelt je dan misschien gefrustreerd of ontmoedigd. Dat pakken we aan in deze affirmatiesessie. We laten ons niet meer (mis)leiden door dit soort gedachten of emoties. We gaan nu meer dan ooit vastberaden door. Want dat is juist wat er nodig is wanneer je dit soort gedachten of emoties hebt. Geef nooit, nooit, nooit op, want alle oprechte verzoeken aan het Hogere Zelf worden beantwoord. Dat is gewoon zo. Als het zichzelf nog niet heeft gemanifesteerd, is dat omdat je het in je gevoelswereld nog niet hebt aanvaard. Dus laten we als 1 staan in de Waarheid van wie we zijn. Nee zeggen tegen gedachten en emoties die ons uit ons Licht proberen te halen. En de JA te voelen naar je Hogere Zelf. Kom maar, kom maar, kom maar. Meer Licht, meer Licht, meer Licht in mij. Doe mee met deze affirmatiesessie, gegeven door Marjolijn Loderichs, om samen onze innerlijke kracht te versterken en zo meer licht te brengen in onze levens en de wereld om ons heen.
Host Marjolijn
Datum 17 april 2024
Thema Innerlijke kracht
· 21 maart 2024

Op 17 april word de I AM Affirmatie sessie voor Innerlijke Kracht gegeven door Marjolijn. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum opname: 17 april 2024
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches