Laat overvloed in alle aspecten in je leven toe

Richt je je nog steeds op wat er niet is? Ervaar jij een tekort in jouw leven of in het leven om je heen? Misschien zit je vast in het web van voorwaardelijkheid; "pas wanneer ik dit heb/ben/kan, dan…". Ook dat is een vorm van tekort; iets is er nog niet, en daarom kun je niet je leven voluit leven. In deze EFT-affirmatiesessie brengen we elk vorm van tekort naar het licht, en wenden we ons naar de Volmaaktheid van ZIJN en de Goddelijke Overvloed - die er voor jou en iedereen is! En weet; je doet deze sessie niet alleen voor jezelf maar ook voor het grote geheel. Laten we alle vormen van tekorten in en om ons heen loslaten en kiezen voor al het Goede dat er is. Wat is EFT? Emotional Freedom Technique (EFT) biedt een eenvoudige manier om jezelf te bevrijden van emotionele ballast. Het idee is simpel: je tikt zachtjes op specifieke punten op je lichaam terwijl je prayers uitspreekt. Dit proces herstelt de balans van energie in je lichaam en helpt emotionele blokkades op te heffen.

Host Désirée
Datum 10 april 2024
Thema Overvloed
· 10 april 2024

Op 10 april werd de I AM Affirmatie sessie voor Overvloed gegeven door Désirée. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum opname: 10 april 2024
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches