Van Vergetelheid naar Herinnering: Ontdek je Ware Zelf

Blijf je vastzitten in niet-helpende patronen die zichzelf blijven herhalen, waardoor je jezelf niet volledig kunt voelen? Heb je het gevoel dat er een barrière is die je ware essentie verhult? Het is tijd om die mentale en emotionele lagen los te laten en je Ware Zelf weer te ontdekken. Een leven dat wordt gekenmerkt door 'vergeten' en het niet kunnen voelen van wie je bent, kan niet worden verrijkt zonder te herinneren. De sleutel ligt in de diepere lagen van bewustzijn, waar je Ware Zelf zich bevindt.

Doorbreek de barrière die je tegenhoudt om je volledige potentieel en liefde te ervaren. Tijdens deze sessie krijg je de kans om de sluier van vergetelheid, een barrière om ons hart die we er zelf hebben geplaatst, op te heffen en je te richten op de bron van je ware essentie. We nodigen je uit voor de affirmatiesessie "Van Vergetelheid naar Herinnering", geleid door trainer Joyce Chamaoun. Herinner wie je werkelijk bent: Laat deze sessie je begeleiden naar een diepere zelfkennis en innerlijke wijsheid. Ontdek wat er gebeurt wanneer je de sluier van vergetelheid opheft en de liefde in jou laat stromen.

Host Joyce
Datum 10 juli 2024
Thema Innerlijke kracht
· 10 juli 2024

Op 10 juli werd de I AM Affirmatie sessie voor Innerlijke kracht gegeven door Joyce. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum opname: 10 juli 2024

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches