Violette Vlam meditatie

In ons huist een werkelijke Kracht: de Violette Vlam. Deze paarse vlam kan alle disharmonie en onwaarheden in jouw denken, voelen en handelen verteren. Oplossen. Dit is geen fabeltje maar een werkelijk deel van je Hogere Bewustzijn. Het enige wat je te doen hebt, is jezelf hierop af te stemmen en het op te roepen. Daarna kan je het ‘aan het werk’ zetten om datgene op te ruimen wat jou blokkeert. En dat is precies wat we gaan doen in deze meditatie. We roepen de Violette Vlam in onszelf op die we vervolgens alle blokkades laten opruimen die overvloed blokkeren. Want overvloed is je geboorterecht. Jouw Ware Zelf ís dat. Je hebt jezelf echter geïdentificeerd met het ‘ik’ in je hoofd en dat heeft allerlei ideeën over overvloed. Als je bijvoorbeeld bent opgegroeid in een gezin waar iedere cent moest worden omgedraaid, dan kan het zijn dat je er zelf ook mee worstelt. Als je afwijzing hebt ervaren in je leven, dan kan ook Liefde een schaars goed lijken. De Waarheid van Zijn is echter overvloed. Schaarste bestaat niet in de essentie van wie JE BENT. Hoog tijd dus om jezelf daarin te leren bekrachtigen. Om jezelf in de Waarheid te bekrachtigen en om de Kracht die in jou huist ten volle te benutten. Laat de Violette Vlam je beste vriend worden en merk hoe snel en gemakkelijk je verstoringen in jouw levensstroom kan oplossen. Zo kan de rijkdom van wie JE BENT zichzelf weer uitdrukken in je leven!

Host Marjolijn
Datum 31 mei 2023
Thema Overvloed
· 31 mei 2023

Op 31 mei werd de I AM Affirmatie sessie voor Overvloed gegeven door Marjolijn. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Fragment – Violette Vlam meditatie


Opname: 31 mei 2023
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar in dezelfde online omgeving.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches