Waarom de dood een illusie is

Energie gaat nooit verloren. Wanneer het lichaam ophoudt te bestaan, houdt jouw bewustzijn niet op te bestaan. In de westerse wereld doen we alsof de dood niet bestaat of alsof het 'allemaal wel meevalt en we het wel zien als het zover is'. Door deze houding bestaat er veel, al dan niet bewuste, angst voor de dood die niet behulpzaam is wanneer het eenmaal zover is. In deze affirmatiesessie spreken we Helende woorden uit die een diepgaand helend effect hebben op de angst voor de dood. Hierdoor kun je verlichting ervaren die zich kan vertalen in je dagelijks leven, in meer levenslust, meer relativeringsvermogen, meer vreugde en vrijheid. Het is tijd om te begrijpen dat ons bewustzijn eeuwig is en hoe we onszelf kunnen bevrijden van de beperkingen waarmee we ons hebben geïdentificeerd. Zo kom je in je ware kracht en kan het leven zich onder leiding van je Ware Zelf vormgeven. En dat leven wordt 'Het Leven dat het waard is om geleefd te worden' genoemd. Dat is pas echt 'manifesteren', voorbij de verwachtingen van het ego.

Host Marjolijn
Datum 27 september 2023
Thema Overvloed
· 14 augustus 2023

Op 27 september wordt de I AM Affirmatie sessie voor Overvloed gegeven door Marjolijn. Je gaat in deze meditatiesessie door het uitspreken van helende woorden de energie in beweging zetten.

Datum: 27 september 2023
Tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur
Waar: De online omgeving via community.iamacademy.nl
De opname blijft één jaar voor je beschikbaar in dezelfde online omgeving.

Wil je meedoen met deze affirmatie sessie? Rond de betaling af en ontvang direct alle informatie over jouw deelname.

Nog geen toegang

DISCLAIMER
- Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts.
- Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.
- Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op.
Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit, en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders).

Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches